Health in Balance Mail

Ervaringen

Omdat ik een gen-defect heb, ondervond ik jaren hinder van gewrichtsontstekingen en heftige oogontstekingen. Deze werden regulier behandeld met ontstekingsremmers als Prednison. Sinds mijn behandelingen met Asyra zijn nieuwe ontstekingen uitgebleven. Het voelt goed om op natuurlijke wijze de oorzaak aangepakt te hebben, zelfs dus mogelijk bij erfelijke aandoeningen.

— H. Koster te Dordrecht

Brigitte heeft mij een paar keer behandeld met de Asyra.

Het is echt fantastisch wat het programma allemaal leest, mede dankzij de deskundigheid van Brigitte. Zelfs van een Borrelia kon het programma aangeven wanneer ik dat had opgelopen. Intussen ben ik van die Borrelia af en ook van mijn Candida en dit zonder bloedtesten en medicijnen. Natuurlijk neem ik wel de homeopathische druppels, gemaakt op de Asyra en indien nodig voedingssupplementen.

Ik vind dit een moderne en effectieve manier om van je klachten af te komen.

— E. Heijnen

Als collega wilde ik graag zelf ervaren wat een behandeling inhoud, het verbaasde me wat het apparaat allemaal leest, zeer nauwkeurig en met Brigitte haar kennis gemakkelijk om te zetten in een behandel plan met supplementen en druppels. De resultaten waren al na paar weken merkbaar. Ook de emotionele kant werd goed in beeld gebracht en was zeer treffend.

Het geeft veel inzicht in wat je zelf kunt doen aan lopende problemen.

— Esther van de Vijfeijke

Voor mij is Asyra op het juiste moment op mijn pad gekomen. Wellicht is het voor jou, als lezer nu, ook niet voor niets dat je nu iets meer wilt weten over Asyra.

Zelf ben ik ervan overtuigd dat veel mensen klachten krijgen door de wereld waarin we nu leven. Een wereld die veel te wensen overlaat mbt verwachtingen, drukte, voeding enz. Wanneer je de mens in zijn geheel ziet, is het logisch dat er klachten ontstaan wanneer op geestelijk of lichamelijk vlak onbalans ontstaat. Het is helaas zo dat via de reguliere weg geen zichtbare testuitslagen te lezen zijn zoals Asyra ze weergeeft. Ongelooflijk hoe Asyra persoonlijke en specifiek aanwijsbare oorzaken naar voren brengt! Het zwart op wit kunnen lezen waar, op emotioneel en lichamelijk vlak, onbalans aanwezig is, met daarbij ook nog een omschrijving van mogelijke oorzaak, gaf me een rotsvast vertrouwen wat me niet teleurgesteld heeft! Ongeveer 3 jaar geleden heeft het me een volledige genezing gegeven van een aandoening die ik volgens de reguliere geneeskunde als chronisch had moeten aanvaarden.

Ik vind het echt de moeite waard Asyra de kans te geven die je anders misschien misloopt, zeker omdat Brigitte je de persoonlijke aandacht en betrokkenheid geeft die de behandeling compleet maakt!”

— Anoniem

Na een eenzame tocht van 34 jaar om er achter te komen wat er met mijn lichaam aan de hand was, kwam ik in gesprek met Brigitte.

Na mijn verhaal aangehoord te hebben vroeg zij mij om haar examen-kandidaat te zijn voor haar ASYRA. Mijn galbulten bleven maar in alle hevigheid komen. Ik had regelmatig een anafylactische shock. Ik was een bange vrouw aan het worden, niemand wist wat ik mankeerde. Wat ik ook deed, ik kon steeds minder voedsel verdragen, ik bleef mij moe en ziek voelen. Alle puzzelstukken vielen in elkaar en bij de eerste test werd eindelijk duidelijk, dat er heel wat mis met mij was. Ik had heel veel gif in mij. Met goede moed begonnen wij. Mijn voeding moest worden aangepast. Ik werd ondersteunt door druppels en pillen. Het was zwaar maar ik had het er graag voor over. Gaandeweg werd mijn lichaam schoner en schoner door de kennis van Brigitte en haar geweldige ASYRA.

Wij zijn nu twee en half jaar verder en het gaat heel goed met mij. Ik ben Brigitte heel dankbaar. Ik heb mijn leven terug. :-)

— B.F.

Ik ben al een tijdje bij Brigitte in behandeling en het gaat steeds beter met me. Ik kon heel weinig vooral mijn spieren en gewrichten waren erg pijnlijk maar ook emotioneel begin ik steeds sterker te worden. Ik heb veel last van mijn heup gehad en dat is helemaal over. Het is zo fijn om zo vooruit te gaan!

Eerst was mijn zoon onder behandeling en hij kon zich niet concentreren en wennen op school (PDD_NOS) en de eerste maanden was een ramp… Na een paar behandelingen ging het steeds beter en nu gaat het heel goed!

Ik ben er heel dankbaar voor!

— Anoniem

Check HTML5