Health in Balance Mail

NAET

NAET® is de afkorting voor Nambudripad’s Allergie Eliminatie Techniek. Met deze unieke methode kunnen allergieën aangepakt en geëlimineerd worden. Ervaring heeft ons geleerd dat veel symptomen en aandoeningen zoals hoofdpijn, rugklachten, maag- en darmproblematiek en ademhalingsproblemen vaak veroorzaakt worden door allergieën. Indien onbehandeld kunnen deze allergische reacties uiteindelijk leiden tot flinke gezondheidsklachten. NAET® is een revolutionair en volledig natuurlijke methode waarmee het lichaam weer in balans kan worden gebracht door allergieën en de symptomen hiervan te elimineren.

De werking van de methode

Via testbuisjes worden allerlei mogelijke stoffen getest die in onze voeding en omgeving voorkomen. Hierbij houd de cliënt een buisje met een allergene stof vast in de hand en dan kan door middel van spiertesten vast worden gesteld of het lichaam reageert op deze stof. Het testen gebeurd op zowel fysiek als ook op energetisch en emotioneel niveau. Iedere stof die zwak test brengt het lichaam uit balans en wordt behandeld

Per sessie kun je slechts één stof neutraliseren. Dit gebeurt door middel van drukpunten langs de wervelkolom te behandelen en hiermee de zenuwbanen te stimuleren. Het is de bedoeling dat producten waar deze stof in voorkomt gedurende 25 uur worden vermeden. Tijdens die 25 uur is het de bedoeling om iedere twee uur een aantal acupunctuurpunten te stimuleren. Dit is eenvoudig en snel te doen. Het is wel een heel belangrijk aspect van de behandeling en bepaald voor het grootste deel het uiteindelijke resultaat. Na de 25 uur zijn de 12 hoofdmeridianen als het ware gereset en kun je de stof weer gewoon eten of ermee in contact komen.

Er worden verbluffende resultaten geboekt met deze methode. Het kan ingezet worden bij klachten als hoofdpijn, ademhalingsproblemen, maag- darmklachten maar ook ADHD, eczeem, concentratiestoornissen, gewrichtsstoornissen etc.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.naet-europe.com

NAET Europe

Check HTML5