Health in Balance Mail

Tarieven

Eerste Asyra consult — duur 1½ uur
Bestaat uit intake, uitgebreide test, stralingsmeting en persoonlijk voedingsadvies
€ 97,50
Tweede en volgende Asyra consult — duur 1 uur
Idem, op locatie
€ 65,00
€ 85,00
NAET consult — duur 1 uur € 50,00
Stralingsmeting € 20,00
Tarieven zijn incl. 21% BTW
U kunt pinnen, contant betalen of via bankoverschrijving.

Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden in rekening gebracht. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC (Belangen Associatie voor Therapeut en Consument). Hier ben ik geregistreerd als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. De BATC therapeuten zijn HBO gekwalificeerd en opgeleid in meervoudige natuurgeneeskundige vaardigheden.

De behandeling wordt mogelijk door uw zorgverzekering vergoed. De consulten vallen onder alternatieve zorg in het aanvullende pakket. Als u wilt weten of het consult door uw verzekeraar wordt vergoed gelieve dit zelf na te vragen bij uw verzekeraar.

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben kunt u via de link downloaden. Reglement Geschillencommissie .

Indien u een klacht hebt meld deze dan eerst bij de BATC die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie (zie ook het reglement).

Op de website www.batc.nl vindt u informatie over de eisen die aan een BATC-therapeut worden gesteld.

BATC

BATC: BR-1401
Klacht en tuchtrecht: KB0922.0822
AGB: 90-040981
AGB praktijkcode: 90-019371
BTW: 121394700B01
KvK: 17264189

Check HTML5